Full 1
Të gjitha produktet
Cilësi e lartë
NGA NATYRA
Full 1
Full 2
MË TË MIRA
Aromatike & Organike
BIMËT MJEKSORE
Full 2
Full 1
diversiteti biologjik
Mbi 1000
SPECIE BIMORE
Full 1
Full 1
ZONA JONË
Rrethuar nga
kodra dhe male
Full 1
previous arrow
next arrow

Ne kultivojmë, përpunojmë
dhe eksportojmë Bimë Mjekësore
Aromatike dhe Organike

MBI 1000

SPECIE BIMORE

Ne ju sigurojmë bimë medicinale të thara me cilësi të lartë dhe çmim shumë konkurrues.

advanced divider
KATEGORITË E PRODUKTEVE
ÇFARË OFROJMË

KATEGORITË E PRODUKTEVE TONA

Bimë Organike Medicinale

Të rrethuar nga kodra dhe male, ne ofrojmë cilësinë më të mirë.

Të mbledhura në natyrë

Më shumë se 95% janë mbledhur në natyrën e egër dhe nuk janë rritur në ferma.

Më shumë se 1000

Diversiteti ynë biologjik, i pasur me mbi 1000 specieve bimore.

Partnerë

Brand Name : Albinspekt
Brand Name : Bio Inspecta
Brand Name : Sonnentor

40 Fermerë

në skemën e çertifikimit

27 ha

sipërfaqe me bimë aromatike

Eksport

kryesisht në europë

Çmimi më i mirë

për cilësinë më të mirë

Produkte Bio

advanced divider

Shtrirë në një zonë të rrethuar nga kodra dhe male, ne kemi avantazhin e mbledhjes së bimëve medicinale më të mira aromatike dhe organike.

Bëjmë të mundur grumbullimin e bimëve spontane