Skip to content

Vasil Mama & Co

RRETH NESH

advanced divider

VASIL MAMA & CO është themeluar në vitin 2016 dhe ka filluar aktivitetin me kultivimin e bimëve medicinale aromatike organike, si dhe me mbledhjen e bimëve spontane, përpunimin dhe eksportimin e tyre.

Bimë Medicinale Aromatike dhe Organike

Ne ofrojmë produkte shumë cilësore me çmime konkurruese.

advanced divider

Në vitin 2018 filluam me kultivimin e 2 ha të bimëve medicinale në bashkëpunim me 6 fermerë partnerë, ndërsa në vitin 2021 kemi 27 ha të zonës me bimë aromatike të çertifikuara organike dhe 40 fermerë në skemën e çertifikimit.

Ne kultivojmë, përpunojmë dhe eksportojmë

Çertifikata

Ekuivalente me EEC regulation 834/2007

Albinspekt Organic Standard

advanced divider

Kompania vë theks të veçantë në kujdesin ndaj mjedisit. Vasilis Organics dhe bashkëpunëtorët e saj zbatojnë praktika që janë miqësore me mjedisin dhe kujdesen për përdorimin e qëndrueshëm të florës spontane BMA. Prodhimi organik është fokusi i kësaj kompanie. Shumica e produkteve të kompanisë janë të çertifikuara sipas Standardit Organik Europian 834/07.

Partnerë

advanced divider
Brand Name : Albinspekt
Brand Name : Bio Inspecta
Brand Name : Sonnentor